Moderní venkovní dlažba oživí vaši terasu

Co si budeme povídat. Pokud vybíráte venkovní dlažbu na terasu, určitě budete vybírat hlavně podle jejího vzhledu a nebudete v první řadě řešit její technické parametry. Odolnost, tloušťka dlažby a složení jistě hrají důležitou roli, ale jestli se do dlažby zamilujete na první pohled, záleží jen na jejím designu. Dlažba není investice na pár let, a proto byste měli vybrat takovou, která se vám i po čase neomrzí.

Venkovní dlažba MULTICOLOR (View Ceramiche)

Sortiment venkovních dlažeb na našem trhu je opravdu široký a můžete vybírat jako z dlažby napodobující dřevo, dřevěná prkna, tak i kámen, a to od od malých po velké formáty přesahující dokonce i 1 metr. Záleží tedy opravdu jen na vašem vkusu.

Moderním designem, který vám terasu zcela jistě pozvedne a oživí, jsou dlažby s více odstíny.
Příkladem může být venkovní dlažba MULTICOLOR od italského výrobce VIEW Ceramiche, hýřící odstíny hnědé, tmavohnědé až šedočerné.

Decentnější a světlejší variantou je pak dlažba Limestone a Fosil.

Venkovní dlažba Limestone (VIEW Ceramiche)
Ve všech třech případech jde o vysoce odolnou venkovní keramickou dlažbu, a pokud vás zaujala natolik, abyste se zajímali i o technické údaje, jde konkrétně o formát 60 x 90 cm a tloušťku 2 cm.

Při pokládce se doporučuje pro kvalitní usazení použít rektifikační terče.  A pokud si sami na její pokládku úplně netroufáte, tak vám ji dodá i položí třeba česká firma Fasády & Terasy s.r.o..



Konverzace

0 comments:

Okomentovat

Za Vaše komentáře jsem vždy moc ráda. Neváhejte se podělit se svými zkušenostmi či výrobky!

PS: Vzkaz pro kolegy marketéry - linkbuildery:
Máte-li zájem o zpětný odkaz ze článku/ komentáře, případně i celý prostor pro váš článek, prosím ozvěte se mi PŘEDEM přes e-mail. Spolupráce je po dohodě možná, ale pro kvalitu webu ji reguluji. Umělé anonymní komentáře mající za cíl jen získání odkazu ale beru jako spam a takové nebudou zveřejněny.
Děkuji za pochopení, Dana